Recent comments

Muhammad Ali
There are incomplete sentences and punctuation issues. Also, you've capitalized two different words each following ...

Anonymous
Sloppily written. 'Imagine one rail road and can switch' does not make sense. Also, 'rail ...

Panic at the Disco
Fix the capital letters!

Cheat Bot
well said

Jordan B. Peterson
He's a misogynist, ignorant pig

More

Quotes

Add a new quote

Recent quotes - Best quotes - Worst quotes -

Teppo Testaaja - Asiateksti
Kaikkiin liittymiimme automaattisesti kuuluva Roaming datavartija -palvelu asettaa matkapuhelinliittymälle 50 euron (alv. 0%) saldorajan ulkomailla tapahtuvaan roaming-datasiirtoon. Palvelu ilmoittaa tekstiviestillä saldon täyttymisestä. Voit muuttaa rajaa (50-5000 €) tekstiviestillä milloin vain, ja tilattu raja on voimassa siitä eteenpäin. Jos haluat voit seurata datan käyttöäsi älypuhelimesi asetuksista. Joissain puhelimissa on myös netin käyttöä seuraavat laskurit.

Testaus - Testauskokeilu
Lähetämme maksukehotuksen mahdollisesta maksamattomasta laskusta paperikirjeenä. Jos muistutus ei tavoita sinua ajoissa, palvelujen käyttö voi estyä. Pidä siis huolta, että laskutusosoitteesi on ajan tasalla, vaikka saisit laskut sähköisesti. Puhelinliittymien laskutustietoihin kannattaa lisätä laskutusyhteyshenkilön matkapuhelinnumero. Lähetämme maksamattomista laskuista kyseiseen numeroon tekstiviestin ennen palveluiden käytön rajoittamista tai liittymien sulkemista. Syötä matkapuhelinnumero.

Aristoteles
Opettajat, jotka kasvattavat lapsia, ansaitsevat suuremman kunnian kuin vanhemmat, jotka vain synnyttävät lapset; vanhempien tarjotessa pelkän elämän opettajat varmistavat lapsille hyvän elämän.

Mika Waltari - Suuri illusioni
Siinä istuessani tunsin, kuinka itse asiassa tietoisuus, tajunta, ajatukset ovat vain äärimmäisen vähäinen osa todellisesta "minästä." Kuinka koko olemukseni oli oikeastaan kuin pimeä kaupunki, jonka yhtä ainoata toria valaisi valonheittäjän sädekimppu. Mutta kaikki muu oli tuntematonta ja hämärää.

Mika Waltari - Suuri illusioni
Minä jäin tuijottamaan tielle heidän jo hävittyään näkyvistä ja moottoripyörän äänen vaimennettua kaukaiseksi surinaksi. - Oli kuin nuoruus olisi kiitänyt ohitseni ja hävinnut tielle, joka on meille tuntematon ja mahdoton, johon meidän ainoastaan täytyy uskoa. Se nuoruus, joka kykenee rakentamaan uuden maailman vanhan, sortuvan ja tuhoutuvan ylle. Sillä hetkellä tunsin, ettei se ollut vain sairaitten aivojen hullu haave, vaan todellisuus, joka nyt jo oli etsimässä muotoaan.

Eino Leino - Tuuri
Noin ne lauloivat jumalat, jurottivat jouhiparrat rannalla Aluen järven, Tuurin uudessa tuvassa: "Autuas on elämän arpa, kun on onni ottamassa, taito kättä käyttämässä. Ei elot eläen puutu, taarit tarjoten vähene." Tuo oli Tuuri onnellinen, talonpoika taidollinen, kaatoi kannuhun olutta, lausui lausehella: "On eloa, on iloa, oisi kyllin kystä meillä, yksi on suru sydämen: Tuoni ankara tulevi, Kuolo kaikki korjanevi."

Eino Leino - Räikkö räähkä
Tuo turilas, Räikkö räähkä, neuvoi tien viholliselle kahden kallion lomasta, syksy-yönä hiljaisena; teki sen henkensä hädässä. Polttivat kylän poroksi, surmasivat suuren kansan. Yks on pirtti polttamatta, se on pirtti Räikön räähkän.

V. T. Aaltonen - Tieteellinen ajattelu
Vaikkakin siitä saamme harvoin kuulla puhuttavan tai julkisuudessa mainittavan, on sanottava, että tieteellinen ajattelutapa on inhimillisen älyn ja kulttuurin suurimpia edistysaskelia, itse asiassa suurempi kuin tieteeseen perustuvat teknilliset saavutukset ja keksinnöt. Kaikkeen siihen, mistä me nykyisin kiitämme tiedettä, on tultu vain ajattelemalla tieteellisesti.

F. E. Sillanpää - Päivä
Päivä, vanha, iäti kiertävä jättiläisilmiö, nousee taas ja ottaa kaiken elämän haltuunsa - elämän ja kuoleman. Valtava on tämmöinen aamuhetki, kun miljoonat ihmissielut siirtyilevät unen todellisuudesta päivän harhaan.

Stephen Hawking - Ihmislajin selviytymisestä
En usko, että ihminen selviytyy seuraavasta vuosituhannesta, ellemme muuta avaruuteen. Liian monet onnettomuudet uhkaavat yhdelle planeetalle rajoittuvaa elämää. Olen silti optimisti. Me pääsemme tähtiin.

Friedrich Schiller - Isänmaallinen innostus
Isänmaallinen innostus on tärkeää vain kypsymättömille kansoille, maailman nuorisolle; on viheliäinen, pikkumainen ihanne kirjoittaa vain yhtä kansaa varten; filosofiselle hengelle tämä raja on täysin sietämätön.

Arvi Lind - Lindin viimeisen uutislähetyksen loppusanat
Hyvät katsojat, on jäähyväisten aika. Tämä oli melkein 40 vuotta kestäneen tv-uutisurani viimeinen lähetys. On ollut etuoikeus saada palvella Suomen kansaa hyvässä Yleisradiossa, hyvien työtovereiden kanssa. Haluan kiittää heitä, ja ennenkaikkea teitä hyvät katsojat, näistä yhteisistä vuosista ja toivottaa kaikkea hyvää. Tekijät vaihtuvat, mutta työ jatkuu.

David Attenborough
Vaikka ikuisuuden silmin olisikin viehättävän vaatimatonta kieltää erikoisasemamme luonnossa, sitä voitaisiin myös käyttää tekosyynä välttää vastuuta. Jää tosiasiaksi, ettei mikään muu laji ole pystynyt niin täysin vallitsemaan maapalloa. Valta tuo mukanaan hirvittävän vastuun halusimmepa sitä tai emme.

Anne Brontë - Agnes Gray
Kaikkiin kunnon kertomuksiin sisältyy opetus; vaikka joistakin helmeä voi olla vaikea löytää, ja se voi olla löytyessään niin vähäinen, että kuiva, käpristynyt sydän hädin tuskin korvaa pähkinän särkemisen aiheuttaman vaivan. Sitä, onko minun kertomukseni osalta näin, olen tuskin oikea henkilö arvioimaan. Ajattelen joskus, että se saattaisi osoittautua toisille hyödylliseksi ja toisille viihdyttäväksi.

Sauli Niinistö - Niinistön virkaanastujaispuhe, 2012
Kunnioitan sellaista suomalaista, joka on rakentanut tämän maan tehtaassa, toimistossa, pellolla, yrityksessä tai kodissa. Yhtä lailla kunnioitan sellaista suomalaista, joka poikkeaa muista ja tekee omiaan – insinööriä joka poistaa turhan mutkan tuotannosta; virkailijaa joka ei taivu tarpeettomaan byrokratiaan; taiteilijaa joka luo uuden perspektiivin; rakennusmiestä joka löytää käytännön ratkaisun.

Charlotte Brontë - Villette
Kummallinen, riehakas, meluisa pieni maailma oli tämä ranskalainen koulu: suurella vaivalla piiloteltiin kahleita kukkasilla: roomalaiskatolilaisuuden herkkä ydin tunkeutui jokaiseen toimenpiteeseen: valtava aistillinen halujensa tyydyttäminen (niin sanoakseni) sallittiin tasapainottamaan mustasukkaisia henkisiä rajoituksia.

Antoine Condorcet
Tulee päivä, jolloin tyranneja, pappeja ja heidän harhaan johdettuja rikollisia kätyreitään nähdään vain teatterilavalla ja historian lehdillä ja jolloin aurinko nousee vapaiden ihmisten suvulle, ihmisten, jotka eivät tunnusta herrakseen mitään muuta kuin oman järkensä."

Charlotte Brontë - Jane Eyre
Naisten luullaan olevan yleisesti ottaen hyvin kiihkottomia: mutta naiset tuntevat samoin kuin miehet; heidän täytyy harjoittaa kykyjään ja saada toiminta-alaa, kuten heidän veljensäkin; he kärsivät liian tiukoista rajoituksista, liian ehdottomasta toimettomuudesta, aivan niin kuin miehetkin kärsisivät; ja etuoikeutettujen kanssaeläjien on ahdasmielistä sanoa, että heidän pitäisi rajoittua tekemään vanukkaita ja neulomaan sukkia.

Ai Weiwei
Yhteiskunta, jolla ei ole ihanteita ja joka hylkää ihmiskeskeisyyden periaatteet ja ihmisyyden perustavat oikeudet ja arvokkuuden voi selviytyä vain kieltämällä totuuden, kohtuuden ja oikeudenmukaisuuden. Peittely ja petollisuus ovat tämän yhteiskunnan luonne. Ilman valheita se ei voi olla olemassa.


Aki Kaurismäki
Onneton on se kansa tai heimo, joka sattuu syntymään öljyn, kaasun tai timanttien päälle. Heidän ihmisoikeutensa eivät ole edes teoreettiset. Yhtenä esimerkkinä Nigerian ogoni-heimo ja sen puolesta väkivallattomasti taistelleet Ken Saro-Wiwa ja hänen yhdeksän toveriaan, jotka Nigerian valtio hirtti.