Recent comments

Bill Waterson
bill waterson, my man!

Walt Whitman
To W.W. My Star, My Perfect Silence.

Mia Kells
We used to tell each other how perfect they are and how perfect they looked. ...

Fullmetal Alchemist
But they never sucessul to retrieve live from deaths, because that is not possible their ...

My Hero Academia
; )

More

Quotes

Add a new quote

Recent quotes - Best quotes - Worst quotes -

N A
Jokes
Da du kommer hjem bemærker du, at der flyder vand ud under døren. Efter du er kommet ind, kan du se, at nogen har glemt at slukke for vandhanen. Der er masser af vand på gulvet, telefonen virker ikke og der er ingen andre i nærheden. Til din rådighed har du: en støvsuger, en ti meter lang haveslange, en tomt badekar og en kurv. Hvordan starter du med at få situationen under kontrol? Sluk for vandet.

Helle Thorning-Schmidt (Januar 2017, Alt for Damerne)
Det er en stor og positiv ting, når alt det negative bliver løftet ud af ens tilværelse - at jeg ikke længere behøver læse avisen og tænke: Hvad har de nu fundet på at skrive om mig i dag?

Margrethe Vestager (Maj 2017, Eurowoman)
Jeg er opdraget til, at man må sige, hvad man står for, men at man også skal respektere andres ret til at gøre det samme. Og så må man forsøge at løse den uenighed, man har imellem sig.

Lars Trier Mogensen (November 2016, Berlingske)
Jeg er af natur meget utålmodig og rastløs, og har derfor svært ved virkelig at dykke ned i ting og arbejde tålmodigt med dem. Jeg misunder folk, der over flere år kan sidde systematisk og tålmodigt og afdække et eller andet.

Aage Trommer og Tage Kaarsted - fra Gyldendals og Politikens Danmarkshistorie
Den syvende maj hentede en gruppe modstandsfolk således et ægtepar, som man under krigen forgæves havde søgt at likvidere, og skød dem i Rude Skov ved København. Konfronteret med begivenhederne fyrre år efter erklærede en af drabsmændene: "Vi var som gale."

Bill Watterson (ovesat af Niels Søndergaard) - Er der nogen uhyrer under sengen? (Steen & Stoffer)
En hjemmelavet gave siger meget mere end en færdigkøbt fidus. Den fortæller, at man har brugt tid og kræfter. Den fortæller, det er noget personligt. Den fortæller, at man får for lidt i lommepenge.

Povl Erik Carstensen
Ingen regel uden undtagelse. Men er det en regel? For hvis det er en regel, så findes der regler uden undtagelser, og så er ingen regel uden undtagelse ikke nogen regel alligevel.

Poul Henningsen
Der er da noget, der hedder rigtigt og forkert i sproget. Det er der, og med det forholder det sig ganske sjovt. Sproget er et af de områder, hvor det forkerte er den eneste mulighed for fremskridt.

Platon
Jeg finder stor glæde i at tale med de gamle. De har tilbagelagt den vej, vi alle skal gå, og ved, hvor den er ujævn og hård, og hvor den er lige og let.

Platon
De menneskelige foretagender er ganske vist ikke megen alvor værd, men det er nu engang nødvendigt at være alvorlig - nogen lykke er det derimod ikke.

Peter Duetoft
Kendsgerningen er, at gaskamrene i Auschwitz ikke startede der. Grundlaget for dem blev skabt, da man glemte at sige nej til dem, som vil udelukke og diskriminere alle, der er anderledes.

Palle Lauring
Ingen var skyld i, at jeg ikke fra skole eller fra kursus fik en eksamen af en slags. ... Jeg var, og har altid været, begavet nok til at gøre mine dumheder selv.

Ole Vinding
Hvis man digter lidt på den interviewedes udtalelser og giver hans svar et vist elegant sving, komplimenteres man for sin glimrende hukommelse. Hvis man derimod skriver præcis, hvad der blev sagt, kommer dementiet.

Ole Bornedal
Og modstand har man brug for. Hvis man ikke får modstand i forhold til det, man gerne vil lave, så er man færdig. Ens talent kan ikke udvikle sig uden modstand. Så banalt og så elementært er det.

Niels Hausgaard
Jeg kender folk, der gennem overdreven sport har fået særdeles veludviklede lægmuskler, men til gengæld en tankevirksomhed så træg og uelastisk, at det er en lidelse at være sammen med dem.

Dronning Margrethe II
Sådan ligger vort land på verdenskortet, en dynge af sten og grus, som istiden gnubbede ud af de skandinaviske fjelde og lagde sig her mellem Østersø og Vesterhav.

Dronning Margrethe II
Hvad jager vi dog efter? Er det lykken? Den har ingen endnu fanget ved kun at tænke på sig selv, den smutter fra os, hvis vi tror, vi kan gribe den uden at dele den med andre.

Dronning Margrethe II
At holde en have består både i at luge og også i at acceptere, hvad der sker i haven, og det er en af de ting, man heller ikke må glemme i et ægteskab.

Mads Lidegaard
Tænk på, hvor ofte man kan nyde udsigten fra det samme vindue uden at blive træt. Hvilket frådseri da at suse gennem et landskab i bil! Det er som at opæde en hel skål fin dessert.

Jørgen Nielsen
Meget dunkelt ville blive klart, hvis man gik ud fra den kendsgerning, at mennesker er forskellige, i stedet for, som det nu er på mode, at gå ud fra, at de er ens.