Recent comments

Anonymous
what an idiotic quote

online source
I would also like to point out that if a white rapper came on the ...

online source
I really think that you need to spend some time really listening to the lyrics....especially ...

online source
why do you hate hip hop so much? I know I troll around on this ...

VELessa B
This is one of the most terribly-written "quotes" I've ever read. There are spelling and ...

More

Quotes

Add a new quote

Recent quotes - Best quotes - Worst quotes -

Jokes
Det var en blondine som sad og græd på sit kontor. Chefen kom forbi og spurgte hvad der var galt. Blondinen: De har lige ringet fra hospitalet, min mor er død. Chefen kondolerer. To timer senere kommer chefen forbi igen og blondinen græder nu endnu mere. "Hva nu," spørger chefen. Blondinen: Jov. Det er min søster som lige har haft ringet og fortalt at hendes mor også lige er død.

Jokes
En mand kommer gående ud af en landevej, hvor han lige pludselig får øje på en blondine i grøftekanten. Blondinen har et ordentlig sår i hovedet og manden spørger: Hvad er der dog sket med dig min pige? Hmm. ser du, siger blondinen. Her stod jeg og prøvede på at slå en hegnspæl i jorden med en banan, da en mand kommer kørende forbi med vinduet rullet ned og siger: brug dog hovedet kvinde!

Jokes - Emma
To blondiner køber en hest hver og så kan de ikke kende forskel. Så klipper den ene først manen og så vokser den ud igen. Så kan de ikke kende forskel igen. Så klipper de pandelokken, så vokset det ud igen. Så klipper de halen så vokser den ud igen. Så siger den ene "nårh den sorte er højere end den hvide."

Krav til SRP
Et andet væsentligt krav til faglig formidling er, at du inddrager relevante fagbegreber. Når du bruger fagbegreber, skal du være præcis. Du skal vise, at du har forstået begreberne og kan bruge dem i de rigtige sammenhænge og om de rigtige ting. Hvis du er upræcis eller sløset med faglige begreber, vil det ofte blive opfattet som et tegn på, at du ikke har forstået dem godt nok eller ikke arbejdet tiltrækkelig grundigt med det stof eller den teori, som begreberne knytter an til.

N A
SRP-Skriveguide Horsens Gymnasium
Kun det materiale i teksten, der direkte støtter ens pointe skal citeres. Når man har valgt et citat ud, skal man derfor gå det nøje efter og plukke det ud, som er centralt i forhold til den pointe der skal illustreres. Gør man ikke det, risikerer man at det der er væsentligt i forhold til ens pointe, drukner i væsentlige detaljer. Hvis det kun er et enkelt ord eller et enkelt led i en sætning, man skal bruge, er det bedst at udskille det ord eller det led, det drejer sig om, og derefter indle.

N A
Cecilie Kristensen, SRP, Horsens Gymnasium 2012
Den ringformede bygning har store vinduer indadtil og derved et helt specielt lysindfald, som medfører, at vagten har mulighed for at overvåge samtlige celler, uden at de indsatte har mulighed for at se den, der overvåger eller de andre indsatte.

N A
Jokes
Da du kommer hjem bemærker du, at der flyder vand ud under døren. Efter du er kommet ind, kan du se, at nogen har glemt at slukke for vandhanen. Der er masser af vand på gulvet, telefonen virker ikke og der er ingen andre i nærheden. Til din rådighed har du: en støvsuger, en ti meter lang haveslange, et tomt badekar og en kurv. Hvordan starter du med at få situationen under kontrol? Sluk for vandet.

Helle Thorning-Schmidt (Januar 2017, Alt for Damerne)
Det er en stor og positiv ting, når alt det negative bliver løftet ud af ens tilværelse - at jeg ikke længere behøver læse avisen og tænke: Hvad har de nu fundet på at skrive om mig i dag?

Margrethe Vestager (Maj 2017, Eurowoman)
Jeg er opdraget til, at man må sige, hvad man står for, men at man også skal respektere andres ret til at gøre det samme. Og så må man forsøge at løse den uenighed, man har imellem sig.

Lars Trier Mogensen (November 2016, Berlingske)
Jeg er af natur meget utålmodig og rastløs, og har derfor svært ved virkelig at dykke ned i ting og arbejde tålmodigt med dem. Jeg misunder folk, der over flere år kan sidde systematisk og tålmodigt og afdække et eller andet.

Aage Trommer og Tage Kaarsted - fra Gyldendals og Politikens Danmarkshistorie
Den syvende maj hentede en gruppe modstandsfolk således et ægtepar, som man under krigen forgæves havde søgt at likvidere, og skød dem i Rude Skov ved København. Konfronteret med begivenhederne fyrre år efter erklærede en af drabsmændene: "Vi var som gale."

Bill Watterson (ovesat af Niels Søndergaard) - Er der nogen uhyrer under sengen? (Steen & Stoffer)
En hjemmelavet gave siger meget mere end en færdigkøbt fidus. Den fortæller, at man har brugt tid og kræfter. Den fortæller, det er noget personligt. Den fortæller, at man får for lidt i lommepenge.

Povl Erik Carstensen
Ingen regel uden undtagelse. Men er det en regel? For hvis det er en regel, så findes der regler uden undtagelser, og så er ingen regel uden undtagelse ikke nogen regel alligevel.

Poul Henningsen
Der er da noget, der hedder rigtigt og forkert i sproget. Det er der, og med det forholder det sig ganske sjovt. Sproget er et af de områder, hvor det forkerte er den eneste mulighed for fremskridt.

Platon
Jeg finder stor glæde i at tale med de gamle. De har tilbagelagt den vej, vi alle skal gå, og ved, hvor den er ujævn og hård, og hvor den er lige og let.

Platon
De menneskelige foretagender er ganske vist ikke megen alvor værd, men det er nu engang nødvendigt at være alvorlig - nogen lykke er det derimod ikke.

Peter Duetoft
Kendsgerningen er, at gaskamrene i Auschwitz ikke startede der. Grundlaget for dem blev skabt, da man glemte at sige nej til dem, som vil udelukke og diskriminere alle, der er anderledes.

Palle Lauring
Ingen var skyld i, at jeg ikke fra skole eller fra kursus fik en eksamen af en slags. ... Jeg var, og har altid været, begavet nok til at gøre mine dumheder selv.

Ole Vinding
Hvis man digter lidt på den interviewedes udtalelser og giver hans svar et vist elegant sving, komplimenteres man for sin glimrende hukommelse. Hvis man derimod skriver præcis, hvad der blev sagt, kommer dementiet.

Ole Bornedal
Og modstand har man brug for. Hvis man ikke får modstand i forhold til det, man gerne vil lave, så er man færdig. Ens talent kan ikke udvikle sig uden modstand. Så banalt og så elementært er det.